Manavgat Orman Yangını : Z Xlbudyhn3lfm : Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü.

Manavgat Orman Yangını : Z Xlbudyhn3lfm : Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü.. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü.

Manavgat Ta Orman Yangini Son Dakika Haberler
Manavgat Ta Orman Yangini Son Dakika Haberler from iasbh.tmgrup.com.tr
Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını tamamen kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. 06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha). 06 ağustos 2019, salı 15:24 son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını söndürülmeye çalışıyor.

Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı.

Ormanlık alanda çıkan yangın, poyrazın etkisiyle hızla yayıldı. 06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle söndürüldü. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya son dakika haberleri : Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı.

Yerleşim birimlerine kadar yaklaşan orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Kısa sürede söndürülen yangında 1 hektar orman alanı zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi.

Wc1tepccqupkam
Wc1tepccqupkam from static.birgun.net
Saat 14:30 sıralarında kadılar mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan orman yanını devam ediyor. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor.

28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır.

Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını söndürülmeye çalışıyor. Antalya son dakika haberleri : Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Yerleşim birimlerine kadar yaklaşan orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı.

Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. 06 ağustos 2019, salı 15:24 son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıkarken, havadan ve karadan söndürme çalışması başlatıldı. Yerleşim birimlerine kadar yaklaşan orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

3vgrby1bth7pym
3vgrby1bth7pym from haber.sol.org.tr
Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Yerleşim birimlerine kadar yaklaşan orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.

Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir.

Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. Manavgat' ta aynı saatlerde 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını söndürülmeye çalışıyor. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi sonucunda. Yangına havadan ve karadan müdahale edilmektedir. Yangında 500 metrekarelik ormanlık ve 1,5 dönümlük sazlık zarar gördü. Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Yerleşim birimlerine kadar yaklaşan orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook